HondenPage baasje Jaqueline van der Bel

Over Jaqueline van der Bel

honden foto van Jaqueline van der Bel Onze Jack Russell Murphy is een echte bejaarde dame. Haar geboorte datum is 05-06-1993. Wij kregen haar met 8 weken, dus ze is al heel lang bij ons in huis. Ze is doof, heeft last van artrose en is dement aan het worden. Maar ze heeft nog heel wat plezier in het leven. Ze eet nog heel goed en wij kunnen haar nog steeds plezieren met een lekker ommetje door de buurt.Ze zit sinds 1 1/2 jaar in een honden buggy omdat ze het niet meer red naar de honden uitlaat zone. Eenmaal daar aangekomen halen wij haar eruit en schooiert ze lekker in de rondte. Door haar dementie gaat ze wel eens in huis zitten, maar ach we hebben een stenen vloer dus ruimen wij het gewoon even op. Ze is ons kind, ons aller liefste maatje!
Helaas hebben wij op 29-07-2010 ons lieve kleine hondenkind Murphy in moeten laten slapen. Zij is 17 jaar en 8 weken oud geworden. Zij heeft een hele grote leegte achter gelaten binnen ons gezin. Wij zullen haar heeeeeeeel erg missen en nooit vergeten!!!!!

Krabbels aan Jaqueline van der Bel


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jaqueline van der Bel heeft 21 ontvangen.

Berichten en online status
Jaqueline van der Bel was voor het laatst online 12 jaar, 3 weken, 5 uur, 5 minuten, 5 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^